Nordax forbrukslån

Den nordiske nisjebanken Nordax Bank har siden 2004 spesialisert seg på forbrukerfinansiering og forbrukslån i det nordiske markedet, og har i skrivende stund over 100 000 kunder på tvers av de skandinaviske landegrensene. Det er en trygghet for deg som kunde, og her kan du søke om å låne penger på dagen til alle mulige formål – uten at sikkerhet er nødvendig å stille med. Lånet får du med gode betingelser og vilkår, og du kan bruke pengene på akkurat hva du vil.

Betingelser og vilkår for lånet

Nordax forbrukslån er et fleksibelt lån i den grad at du kan søke om akkurat den summen du ønsker å låne, i et stort intervall fra så lite som 10 000 kroner til hele 500 000 kroner. Med andre ord er dette et lån som passer godt for alle og enhver – og du får gunstige betingelser tilpasset den nedbetalingstiden og den summen du ønsker å låne. Nominell rente kan være så lav som 7,9 prosent, mens effektiv rente i snitt ligger på 17,09 prosent. Hvilken rente du får fastsettes først når du har søkt om lånet, så det lønner seg å gjøre det for å finne ut nøyaktig hvor mye du må ut med i måneden.

Avhengig av hvor mye du låner, så varierer også nedbetalingstiden. Men den må minst være 1 år, og maksimalt 15 år for de aller største lånene. Inkludert i prisen er et etableringsgebyr som betales én gang på 595 kroner, samt et månedlig termingebyr på 65 kroner.

Fordeler med forbrukslånet

Det er flere fordeler med å søke lån fra Nordax Bank, der vi må trekke frem betingelsene og vilkårene som de aller største. Det faktum at man kan søke om et lite lån på dagen på kun 10 000 kroner er gull verdt for mange, mens andre igjen trenger langt større summer. Uansett hva du behøver – så kan Nordax forbrukslån ordne det. Ytterligere fordeler vi kan nevne er at du ikke trenger å stille med sikkerhet for lånet, samtidig som du kan bruke pengene på akkurat hva du selv ønsker. Ingen spørsmål stilt fra bankens side!

Søke om lån

Skal du søke om lån fra Nordax Bank, så gjøres dette enklest via nettsidene til banken. Søknadsskjemaet er relativt lettfattet, der du må fylle ut enklere personalia, inntektsdata og eventuelt informasjon om medsøker (dette kan øke sjansene for innvilget søknad). Verdt å merke seg er at du må være minst 23 år gammel for å søke om Nordax forbrukslån. I tillegg må du tjene 150 000 kroner/årlig (før skatt – uavhengig av lånesum) og du må være registrert i det norske folkeregistret, og ha vært det i minst 3 år. I tillegg kan du ikke ha betalingsanmerkninger på det tidspunktet du søker om lånet.