Voluntas forbrukslån

Trenger du å låne inntil 500 000 kroner, uten at du må stille med sikkerhet for lånet? I så fall har du kommet til riktig sted – nemlig finansieringsselskapet Voluntas. Søker du om forbrukslån fra selskapet så er det ikke Voluntas i seg selv som betaler ut pengene, men søknaden videresendes til hele 10 norske banker. På denne måten kan du være sikker på at du sitter igjen med et godt tilbud, ettersom flere av landets største banker vurderer søknaden din. Slettes ikke dumt!

Betingelser og vilkår for lånet

Nøyaktig hvilke betingelser du får når du søker om et forbrukslån fra Voluntas er naturligvis vanskelig å si, ettersom tilbudene vil ramle inn fra inntil 10 ulike banker. Følgelig vil vilkårene og betingelsene være ulike, og de vil uansett avhenge av din personlige økonomi. Uansett så kan vi si så mye som at den gjennomsnittlige renten på Voluntas forbrukslån er på solide 14,9 prosent, noe som er langt lavere enn hva de fleste banker du søker direkte hos kan tilby. Dette inkluderer også et etableringsgebyr på 950 kroner, slik at det ikke er noen skjulte kostnader med lånet.

De fleste lånene som tilbys gjennom Voluntas har fleksibel nedbetaling, og strekker seg opp mot 12 til 15 år på de største lånene opp mot 500 000 kroner. Du må naturligvis ikke låne såpass store summer heller – det minste lånet du kan søke om er på kun 5000 kroner, slik at lånene kommer i alle størrelser.

Fordeler med forbrukslånet

Det er mange fordeler med Voluntas forbrukslån. Den største fordelen er at du får det første svaret fra den første banken allerede innen 5 minutter, og innen det har gått en time så skal du ha fått svar fra alle bankene. Det gjør at ventetiden er minimal samtidig som tilbudene er mange, noe som gjør Voluntas til en forholdsvis unik aktør i bransjen. Utover dette så er det også helt uforpliktende å søke, så du behøver ikke takke ja dersom du ikke er fornøyd med tilbudene. Det er heller ikke nødvendig å stille med sikkerhet for lånet, uansett hvor mye eller lite du trenger å låne.

Søke om lån

Voluntas forbrukslån søker du om gjennom nettsidene til selskapet. Søknadsskjemaet er relativt lettfattelig, og tar ikke mange minutter å fylle ut. Men selskapet stiller noen krav til deg som søker – blant annet at du er minst 18 år gammel, at du har en årlig inntekt på minst 200 000 kroner før skatt, og at du ikke har inkasso- eller betalingsanmerkninger på det tidspunktet du søker. Du må også ha bodd i Norge i minst 3 år på fast adresse, og det samme gjelder for de som driver eget foretak.